Seminář/webinář Trendy online marketingu 9.2.2023

seminarwebinar-ohk-v-jablonci-nad-nisou-trendy-online-marketingu-2022-na-zacatek-roku-2023-pripravujeme-dalsi-pokracovani-j.jpg

Pozvánka CZ Pozvánka PL

Seminář OHK povede vynikající lektor, specialista na internetový marketing, Vít Reisiegel ve čtvrtek 9.2.2023 od 10-14 prezenčně na OHK v Jablonci nad Nisou, Jiráskova 9 i online (odkaz k připojení dostanou přihlášení zájemci mailem). Seminář pořádá OHK pro ty, kteří se nebojí vstoupit a zdokonalovat se v prezentaci v online prostoru. Protože každý marketing může být ještě lepší.

„Ať již Vaše firma začíná, nebo tápete, jak dál, vždycky pomůže marketingová strategie. Pomůže jak Vám, kteří jste se marketingu doposud intenzivně nevěnovali, nebát se prezentovat sebe a svoje produkty, tak Vám, kteří se už v online prostoru pohybujete, ale rádi byste se dozvěděli, co je možné zlepšit,“ zve k účasti ředitelka OHK, Iva Linderová. “Zaměříme se na novinky pro e-shopy a Google Analytics 4. V praktické části semináře ukážeme konkrétní tipy a nápady na prezentacích účastníků. Pokud chcete být aktivní součástí semináře, napište nám v přihlášce, že si přejete, aby si přednášející připravil náměty a doporučení pro optimalizaci Vaší prezentace a základní doporučení, kudy se ubírat dál,“ přibližuje obsah semináře Linderová. Více informací na www.ohkjablonec.cz. „Přihlášky zasílejte na info@ohkjablonec.cz nebo si rezervujte místo telefonicky či osobně v kanceláři jablonecké OHK,“ dodává.

Nové právní minimum pro e-shopaře. S novým rokem přichází i novela zákona o ochraně spotřebitele. Jaké změny s sebou přináší? Jak ponovu na slevy a recenze? Natextovali jste správně svá tlačítka? Upravili nákupní košík? Jak se mění reklamace? Na co nově zákazník (ne)má právo? Chytli jste pozitivní změny v oblasti odstupování od smluv? Kdo o tom všem bude rozhodovat? Jaké dokumenty si pro reklamace připravit? Které fámy a omyly by bylo fajn jednou provždy vyvrátit? A komu tím prospějeme?

--

Od 1. července 2023 nebude Universal Analytics ve standardních službách zpracovávat nová data. Připravte se už dnes. Nastavte si službu Google Analytics 4 a přejděte na ni. Provedeme vás převážně založením, nasazením, implementací a konfigurací tohoto nového analytického systému. Vysvětlíme si, na jakých principech jsou Google Analytics 4 postavené, čím se liší od dosavadních Universal Analytics. 

Projekt CZ.11.4.120/0.0/0.0/20_032/0002835: "Vytvoření míst rychlé informace v česko-polském pohraničí" je spolufinancovaný z prostředků Evropské unie v rámci programu spolupráce Interreg V-A Česká republika Polsko 2014-2020.

Projekt č. CZ.11.4.120/0.0/0.0/20_032/0002835: „Stworzenie punktów szybkiej informacji na pograniczu polsko-czeskim”  jest  współfinansowany przez Unię Europejską ze środków  Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Współpracy INTERREG  V-A Republika Czeska-Polska 2014-2020.