Meeting Point CzechTrade, únor 2020

valuty.jpg

"Vážení exportéři, hledáte odpovědi na otázky související s působením vaší firmy na zahraničních trzích? Nechcete utrácet za náhodné kontakty a zbytečné cesty?

Zeptejte se těch nejlepších specialistů na zahraniční trhy. Poraďte se o svých plánovaných exportních aktivitách s řediteli zahraničních kanceláří CzechTrade na již tradiční akci Meeting Point CzechTrade.

Naši zahraniční specialisté dlouhodobě působí přímo v teritoriích, znají aktuální dění na tamních trzích, exportní příležitosti, obchodní podmínky, zvyklosti, jazyk i kontakty. Exportérům pomáhají otevírat více dveří než by přineslo individuální snažení v neznámém prostředí. Pomohou s výběrem vhodných teritorií pro váš výrobek nebo službu, s nalezením obchodních partnerů, zhodnotí reálné šance na úspěch a doporučí, jak nejlépe postupovat. Zda je právě váš obor činnosti perspektivní pro vybraný zahraniční trh, můžete snadno zjistit na https://www.czechtrade.cz/czechtrade-svet. V profilu každé země jsou uvedené perspektivní exportní obory.

Další konzultace
Konzultace bude poskytovat i Klientské centrum pro export, které je společnou aktivitou MPO, MZV a CzechTrade. Firmám nabízí služby Jednotné zahraniční sítě ve více než devadesáti zemích světa, dále specialisté z projektů poskytnou bližší informace o účasti na veletrzích v rámci v projektů Novumm, Novumm Ket a Design pro konkurenceschopnost.

Délka jedné konzultace je 30 minut. Maximální počet konzultací pro jednu firmu je 5.
Účast na akci je zdarma, ale je nutná předchozí rezervace.
Pro upřesnění konkrétních termínů jednotlivých konzultací vás budeme kontaktovat."

Zdroj: CzechTrade

PŘIHLÁŠKA