POZVÁNKA - Odemykání Jizery 2019

DSC_0466.JPG

Člen OHK zve na akci

Sníh z hor už je skoro pryč a to znamená, že vody je dost pro Tradiční odemykání Jizery v areálu Žluté plovárny na Malé Skále. 

Letos nám to vyšlo na sobotu 13. dubna. Program začne v 10 hodin, kdy otevřeme kouzelnou cestu z Malé Skály do Líšného, která je snadno průjezdná i pro kočárky.  Aktivity pro děti jsou naplánované tak, aby si je užili ti nejmenší, ale aby se dobře pobavily i 12leté děti. Celý den nám zpříjemní živá hudba, o grilování, poníky a skákací hrady nebude nouze.

Ve 14 hodin slavnostně odemkneme řeku Jizera, s tím pomůže maskot Slunčík, s trochou štěstí se vynoří Vodník a celý akt svým obřím razítkem potvrdí Úředník.

Od 14:30 proběhne tradiční závod dvojic „Tam na lodi, zpět na koloběžce“ (Žlutá plovárna - Penzion Křížky – Žlutá plovárna). Zájemci o závod, hlaste se předem na info@sundiskfamily.cz, kapacita závodu je omezena.

Po dobu konání akce bude k dispozici i naše půjčovna lodí, koloběžek a lanové centrum. Půjčit si můžete kanoe, rafty i kajaky a užít si skvělé podmínky na řece.

Vstup na celou akci je zdarma.

Aktuální informace a následně i fotky z letošního ročníku naleznete na webech www.sundisk.czwww.sundiskfamily.cz  a také na našich facebookových profilech.


V sobotu 13. dubna se s vámi těšíme na viděnou!


Zdraví vás tým pořadatelů,

SUNDISK Family 

Tel.: +420 485 100 500

www.sundisk.cz | www.sundiskfamily.cz